Repatriere decedati din Anglia – oriunde in Romania

Tocmai ai pierdut o persoana draga tie in Anglia? Cu sigutanta ai auzit de servicii repatriere decedati din Anglia

Suntem aici pentru a-ti veni in ajutor, chiar si in cele mai cumplite, grele si neplacute momente. 

Știm că decesul unei persoane dragi pe teritoriul altei țări reprezintă un eveniment șocant și extrem de dureros. Suntem aici să împărțim povara cu dumneavoastră și să realizăm tot ce este necesar pentru ca repatrierea decedatului din Marea Britanie să se înfăptuiască în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Decesul unei persoane apropiate pe teritoriul Marii Britanii presupune o serie de acțiuni specifice acestei țări și conforme cu legislația în vigoare pentru repatrierea persoanelor decedate.

Vom acționa în primă instanță în vederea formulării certificatului de deces.Tot ceea ce ține de întocmirea actelor este strict atribuția echipei noastre și dorim să vă informăm de faptul că obținerea actelor necesare pentru repatrierea decedaților din Marea Britanie durează 3-4 zile.

În ceea ce privește obținerea pașaportului mortuar din Marea Britanie, noi vom depune dosarul ce cuprinde certificatul de deces, ultimul document de identitate al defunctului și dovada eliberată de administrația cimitirului din România din care să rezulte că familia decedatului dispune de un loc de veci și astfel înhumarea poate avea loc în cimitirul respective.

De asemenea, vom obține certificatul eliberat de procurorul civil care atestă ca nu mai sunt necesare investigații medico-legale, acesta fiind necesar în vederea repatrierii decedatului din Marea Britanie.Tot noi ne vom ocupa de tot ce ține de îmbălsămarea și cosmetizarea cadavrului pentru ca acesta să ajungă la dumneavoatră în cele mai bune condiții, obținerea unui certificat de îmbălsămare și a unei adeverințe care atestă ca trupul nu prezintă infecții fiind indispensabile repatrierii morților de pe teritoriul Marii Britanii.

Vă oferim consultanță și suport moral pe tot parcursul evenimentului funerar din momentul în care ați luat legătura cu echipa noastră și până la definitivarea acestuia.

Întrucât distanța dintre Marea Britanie și România este una considerabilă, atenția noastră se îndreaptă cu precădere către condițiile de transport. Mașinile noastre sunt certificate corespunzător transportului funerar respectând legislația în vigoare în fiecare țară pe care o tranzitează. Echipa noastră de profesioniști va supraveghea constant temperatura și umiditatea necesară unui transport conform normelor, întrucât punem pe primul loc aspectul cadavrului și ne dorim ca ultima dumneavoastră amintire cu cel pe care l-ați pierdut să fie una demnă.

Sicriul ce va transporta cadavrul este unul special, realizat strict pentru repatrierea decedaților din Marea Britanie. Vom prelua cadavrul de la domiciliul decedatului sau de la morgă și după realizarea acțiunii de îmbălsămare și cosmetizare acesta va fi depus într-un sac zincat sigilat sau un sicriu de zinc de asemenea sigilat, urmând ca acesta la rândul lui să fie depus într-un sicriu de lemn. Facem tot ce este necesar pentru ca toate regulile de transport funerar internațional să fie îndeplinite așa cum cere legislația în vigoare.

Vom fi în legătură cu dumneavoastră constant și veți cunoaște toate detaliile legate de itinerariul sicriului, asigurându-vă că vom ajunge la destinația din România în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Ne dorim ca ultimul omagiu să fie unul așa cum se cuvine și astfel vă vom deveni un ajutor de nădejede în vederea realizării întregului eveniment funerar!

Suna pentru mai multe detalii