Repatriere decedati Belgia

Despărțirea definitivă de un om ce a trecut în neființă este cel mai greu moment din viața fiecărei persoane. Decesul acestuia peste hotare provoacă însă o durere inimaginabilă. Ne dorim să vă alinăm puțin suferința și să ne ocupăm de tot ce ține de repatrierea decedatului din Belgia. Ne dorim să vă oferim timp să vă luați rămas bun cum se cuvine, luând asupra noastră toată organizarea transportului funerar.

În cel mai scurt timp de la contactarea noastră, vom prelua cadavrul de la locul decesului sau de la morgă în vederea întocmirii actelor necesare întregului proces de repatriere din Belgia. Vă asigurăm de condiții de transport ce respectă legislația în vigoare atât în Belgia cât și în celălalte țări pe care le va tranzita mașina mortuară. Mașinile noastre au toate certificările care atestă siguranța transportului și respectarea normelor sanitare valabile în Uniunea Europeană.

În vederea obținerii certificatului de deces și mai apoi a pașaportului mortuar vom demara o serie de acțiuni la autoritățile locale din Belgia, pentru a deține cât mai repede întregul dosar indispensabil repatrierii persoanelor din Belgia. Vă aducem la cunștiință faptul că în baza certificatului de deces obținut în Belgia, vom putea obține, pe teritoriul țării noastre, certificatul de deces românesc, fiind necesară doar transcrierea celui belgian.Timpul necesar obținerii actelor de repatriere din Belgia poate ajunge până la maxim 3 zile, în funcție de cauza morții.

Personalul nostru calificat se va ocupa de tot procesul de îmbălsămare și cosmetizare mortuară, deși menționăm faptul că pe teritoriul Belgiei îmbălsămarea nu este obligatorie. Cu toate acestea, noi punem un accent deosebit pe estetica funerară și ne dorim ca odată ajuns acasă, cadavrul transportat de noi să-și mențină aspectul inițial, demn de o despărțire cum se cuvine.Decedatul va fi depus într-un sicriu special de zinc care respectă normele europene de siguranță și igienă, iar acesta la rândul său va fi depus într-un sicriu de lemn, după cum prevede legea

Experiența dobândită de-a lungul anilor ne ajută în obținerea cu rapiditate a tuturor actelor necesare repatrierii și echipa noastră se va afla în contact permanent cu dumneavoastră pentru a vă putea transmite toate detaliile transportului, dar și itinerariul mașinii mortuare până la locul pe care ni-l veți indica dumneavoatră.

Sicriul odată intrat în posesia dumneavoatră conține tot ce este nevoie pentru slujba de priveghere și înmormântare, iar noi vă vom preda toate actele doveditoare activității noastre de pe teritoriul Belgiei.

Știm că zilele premergătoare despărțirii vor fi cumplit de grele pentru dumneavoastră, suntem oameni și vă înțelegem durerea. Tocmai din acest motiv vom fi lângă dumneavaostră și nu vă vom lăsa să simțiți povara repatrierii!

Suna pentru mai multe detalii