Repatriere decedati din Franta – oriunde in Romania

Tocmai ai pierdut o persoana draga tie in Franta? Cu sigutanta ai auzit de serviciile de repatriere decedati Franta.

Suntem aici pentru a-ti veni in ajutor, chiar si in cele mai cumplite, grele si neplacute momente. 

Un deces ce are loc peste hotare produce o suferință greu de imaginat și din acest motiv vă suntem alături oferindu-vă servicii complete de repatriere a decedaților din Franța.Vă venim în ajutor și ne luăm angajamentul să transportăm decedatul din Franța în condiții sigure înapoi acasă, pentru a vă putea lua rămas bun așa cum se cuvine.

Oferim consultanță gratuită și ne vom ocupa de toate detaliile repatrierii din Franța, pornind de la întocmirea actelor de deces.Dorim să vă aducem la cunoștiință faptul că certificatul de deces pe care îl vom obține în Franța este suficient pentru obținerea unui certificat de deces românesc, acesta conținând toate datele necesare transcrierii, iar noi ne vom ocupa de tot ce ține de întocmirea dosarului de repatriere din Franța.

Pentru repatrierea unei persoane decedate de pe teritoriul Franței timpul necesar întocmirii actelor poate varia între 1 și 2 zile, urmând ca,apoi, noi să ne ocupăm de tot ce este necesar pentru transportul propriu-zis.Este important să știți că îmbălsămarea nu este obligatorie pe tot teritoriul Franței, depinzând de orașul în care a avut loc decesul. Echipa noastră se ocupă de tot ce este nevoie pentru conservarea cadavrului și cosmetică mortuară pentru ca decedatul să ajungă într-o stare intactă înapoi acasă.

Preluarea decedatului de la domiciliu sau de la morgă se va face cu automobile ce corespund normelor în vigoare atât în Franța, cât și în România, întregul transport fiind asigurat de șoferi profesioniști. Ne vom afla în contact permanent începând cu momentul contactarii echipei noastre și pe tot parcursul transportului mortuar până la locația pe care ne-o comunicați dumneavoastră.

Sicriul în care se va face transportul este unul special serviciilor de repatriere din Franța, astfel acesta va avea două componente: partea interioară fiind un sicriu din zinc sau un sac zincat autorizat pentru repatrierea decedaților din Franța și partea exterioară fiind formată dintr-un sicriu din lemn.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație referitoare la formalitățile necesare acțiunii de repatriere din Franța. Vă vom ghida pas cu pas în realizarea a tot ce este necesar pentru ca evenimentul funerar să fie unul fără greșeală, oferindu-vă dumneavoastră posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu așa cum se cuvine celui pe care l-ați pierdut.

Sună acum. Suntem non-stop. +40755 625 098

Suna pentru mai multe detalii