Repatriere decedati din Italia – oriunde in Romania

Servicii complete, sicriu, acte… Transport funerar. Inclusiv COVID-19

Suntem alături de dumneavoastră în momentele dificile ale unui deces în familie și astfel vă oferim servicii complete de repatriere a decedaților din Italia. Știm că șocul este cu atât mai mare cu cât persoana pe care ați pierdut-o se află la mii de kilometrii distanță, dar apelând la echipa noastră de profesioniști în domeniu, vă asigurăm că repatrierea persoanelor decedate din Italia se va desfășura în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Ne vom ocupa în cele mai mici detalii de tot ce este nevoie în vederea repatrierii și vom fi în permanentă legătură cu dumneavoastră. De asemenea, va oferim consultanță gratuită la orice oră și ne vom asigura de faptul ca vom lua de pe umerii dumneavoastră povara repatrierii persoanei decedate pe teritoriul Italiei.

Pentru repatrierea cadavrelor din Italia se va respecta în primă instanță legislația țării în care a avut loc decesul și menționăm faptul că repatrierea poate dura între 1 și 3 zile, în funcție de timpul în care se obțin actele necesare.

Este nevoie în primă instanță de înregistrarea decesului în vederea obținerii certificatului de deces, următorul pas fiind obținerea pașaportului mortuar obligatoriu fiind în cazul persoanelor repatriate din Italia.

În vederea respectării legislației din Italia, vă punem la dispoziție mașini certificate corespunzător pentru repatrierea decedaților îndeplinind toate normele de siguranță și igienă.

Se poate repatria persoane decedate din Italia în forma inițială sau se poate apela la procesul de incinerare și astfel se va repatria doar urna cu cenușă.

Este important de știut faptul că Italia a înlocuit întregul proces de îmbălsămare prin administrarea unei seringi de formaldehidă pentru conservare trupului persoanei decedate. Astfel cadavrul va fi conservat corespunzător și întregul proces de putrefacție va fi încetinit, urmând ca noi să ne ocupăm de tot ceea ce ține de cosmetica mortuară. 

Sicriul de transport va fi format din două sicrie diferite: unul din zinc la interior care se va sigila cu foc și unul din lemn la exterior care se va sigila cu 24 de șuruburi, urmând ca apoi să se aplice un sigiliu de ceară, întreaga operațiune având loc la cald. Această constituție a sicriului respectă legislația în vigoare în vederea repatrierii persoanelor decedate din Italia.

Vrem să vă reamintim că nu sunteți singur în acest moment dureros și întreaga noastră echipă va fi alături de dumneavoastră cu absolut orice aveți nevoie!

Sună acum. Suntem non-stop: +40 755 625 098

                             

Requiem Funerar

Suna pentru mai multe detalii