Repatriere decedati Spania

Moartea unei persoane apropiate este un moment dificil, dar durerea atinge cote maxime când cel pe care l-am pierdut este departe de noi si de casă. Îți suntem aproape și te ajutăm să aduci un ultim omagiu demn, ocupându-ne de tot ceea ce ține de repatrierea decedaților din Spania.

Din momentul contactării noastre, îți preluăm toate atribuțiile și vom începe cu întocmirea actelor de deces pe teritoriul Spaniei, obținând în primă instanță certificatul de deces și mai apoi pașaportul mortuar emis de Consulatul României, indispensabil repatrierii decedaților din Spania.

Pregătirea cadavrului pentru transportul către România intră tot în atribuțiile noastre și astfel avem o echipă specializată în îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, pentru ca acesta să ajungă înapoi acasă într-o formă cât mai bună.

Menționăm faptul că actul de îmbălsămare emis de medicul legist face parte din actele ce vor fi depuse de noi la Consulatul Românieiîn vederea obținerii pașaportului mortuar, la fel ca și autorizația de înhumare eliberată de judecătoria spaniolă și autorizația de transport emisă de autoritățile sanitare spaniole. Astfel, întreaga noastră activitate dovedește profesionalism, seriozitate și promptitudine.

Respectăm toate condițiile legislației în vigoare atât pe teritoriul Spaniei, cât și înRomânia și astfel mașinile cu care se va face repatrierea din Spania sunt certificate ca fiind mașini specializate transportul mortuar. Respectăm toate condițiile de siguranță și igienă, iar echipa cu ajutorul cărora se realizează aceste acțiuni este o echipă de profesionști în domeniul funerar.

Ne propunem ca timpul scurs între momentul preluării decedatului din Spania de la domiciliu sau de la morgă și momentul predării acestuia la destinația indicată de dumneavoastră să fie unul cât mai scurt posibil, pentru a vă oferi șansa unui priveghi așa cum se cuvine.

Sicriul cu care va fi transportat decedatul din Spania va fi unul special, ce respectă normele de transport de pe teritoriile țărilor pe care le va tranzita și va fi sigilat de echipa noastră pentru ca transportul să fie unul cât mai sigur. Constituția acestuia va fi din zinc la interior pentru a ajuta la conservarea cadavrului și lemn la exterior. Legislația din Spania permite înlocuirea sicriului intern din zinc cu un sac zincat sigilat, acesta fiind la fel de sigur în ceea ce privește siguranța transportului.

Veți primi itinerariului întreg al sicriului și de asemenea toate actele care atestă serviciile realizate de noi pe teritoriul Spaniei și care vă vor fi de folos în vederea înmormântării în România.   De asemenea, dorim să vă informăm asupra faptului că repatrierea decedaților din Spania durează în total 4-5 zile.

Nu ezitați să ne contactați oricând aveți orice neclaritate, suntem aici să vă ajutăm și să vă fim aproape în acest moment greu! Nu sunteți singur!

Suna pentru mai multe detalii